2 pätsi röstsaia (nt. Leiburi Kuldne röst)
300 g sinki (nt. 1 pakk Viru keedusinki ja 1 pakk Sealihasinki)
1 karp Merevaiku
300 g hapukoort (10%)
150 g majoneesi
350 g riivjuustu
vajadusel lisada soola (olenevalt singi soolasusest)
Kaunistuseks: kurki, tomatit, erinevaid maitserohelisi jne.
Sega kokku tükeldatud sink, merevaik, toorjuust, hapukoor, majonees ning sool. Kui täidis tuleb algul väga paks võib hapukoort rohkem lisada. Kui täidis valmis, lao sobiva suurusega tort (mina olen teinud 3x3 saia viilu ilma koorikuta) nii palju kihte kui soovi on. Seejärel lase tordil umbes tunnike tõmmata ja kata tort kõikidelt külgedelt riivjuustuga. Nüüd lase fantaasial lennata ja kaunista tort meelepäraste maitseroheliste, köögiviljade vms.
Kõige parem on tort peale 12 tunnist tõmbamist, soovitan teha eelmisel õhtul valmis, kuid juustuga katta ja kaunistada alles järgmisel päeval.
Head isu !
No comments:
Post a Comment