Saturday, April 4, 2015

Seasisefilee ürdi-küüslaugu marinaadis, küpsekartul ja karamelliseeritud köögiviljad

Asume kohe asja juurde;

Seasisefilee hõõruda sisse Tamme talu BBQ-ürdisoolaga ning määrida õli ja purustatud küüslauguga. Lasta seista paar tundi külmas ning siis grillida 20-25 minutit. 
Ennem liha lõikamist tuleks lihal kindlasti puhata lasta umbes 5 minutit, mina mässin liha fooliumisse ja seal ta rahuneb ennem lõikamist. 

Keedetud kartulid (ära kartuleid 100% valmis keeda)
küpsetada võis kuldseks, maitsestada soola ja pipraga. Lihtne ! 

Juurviljad wokkida kuumal pannil, maitsestada sweet-chillikastmega. Lisada soola, pipart.  Köögivilju kasutada maitse järgi ( mina kasutasin sibulat, paprikat, porgandit jms)


No comments:

Post a Comment